Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg
Salg af foto

Salg af foto

Museet har et enestående billedarkiv på ca. 6.500 fotografier, der viser mange aspekter af jagtens og skovbrugets natur- og kulturhistorie.

Der kan søges i samlingen på hjemmesiden Museernes Samlinger. På forsiden klikkes på fanebladet ”søg”, derefter på ”fotos og film” og så skriv Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i feltet ”museum”.

Prisliste pr. 1. januar 2013

Kommercielt brug

Under 2000 stk. i oplag 500 kr.

Over 2000 stk. i oplag   700 kr.

Til brug på Internettet   700 kr.

Ikke-kommercielt brug

Under 2000 stk. i oplag 250 kr.

Over 2000 stk. i oplag   350 kr.

Til brug på Internettet   350 kr.

Priserne er ekskl. moms. Der skal ikke betales ekstra ved genoptryk. Ved større samlede bestillinger aftales en pris. Priserne er for scanninger leveret på CDrom, USB eller vedhæftet en e-mail som digital fil.

Kommercielt brug

Herunder leverancer til brug i forbindelse med bogudgivelser, dagblade, ugeblade, tidsskrifter og fagblade m.m.

Ikke-kommercielt brug

Herunder leverance til statslige og statsanerkendte museer, arkiver, biblioteker, samt privat og redaktionel brug af billeder i videnskabelige non-profit produktioner.

Betingelser

Fotografierne må kun anvendes til det på forhånd aftalte formål, og må ikke overdrages eller udlånes til andre i publiceringsøjemed.

Ved offentliggørelse skal fotografens navn (hvis det kendes) og Dansk jagt- og Skovbrugsmuseum anføres på denne måde: Fotografens navn/Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum©.

Fotografier må ikke udsættes for sammenklipning, sammenkopiering eller elektronisk manipulation uden fotografens/Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseums tilladelse.

Fotografier på Internet skal publiceres i lav opløsning, og publiceringsretten gælder kun for en aftalt periode.

Udlån af negativer og fotografier finder ikke sted.

Ansvaret for anvendelsen af rettigheder til fotos købt på Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum påhviler køber. Museet kan ikke på nogen måde gøres ansvarlig for anvendelsen, da salget sker med det forbehold, at afbildede personer og motiver kan have selvstændige rettigheder. Disse rettigheder skal køber tage højde for. Det forudsættes således ved købet, at køber selv har indhentet tilladelse til offentliggørelse fra afbildede personer eller fra tredjemand i tilfælde af ophavsret til motiv.

Henvendelse vedr. fotosalg rettes til:

Museumsinspektør Julie Friis (friis@remove-this.jagtskov.dk) vedr. jagtrelaterede fotos.

Museumsinspektør Helle Serup (serup@remove-this.jagtskov.dk) vedr. skovrelaterede fotos eller til museets e-mail: museum@remove-this.jagtskov.dk